Ik zie u wel zitten

Breng uw boodschap over met bestickering door Interecla

Kijk uit, vogel; ik ben een raam. Goede keuze, mevrouw; ik ben milieuvriendelijk. Hartstikke veilig, mijnheer; ik ben gekeurd. U zegt het met stickers. Laat uw bestickering met een zeefdruk maken en weet zeker dat uw boodschap blijft hangen.
Nu alvast een vraag? Vul ons contactformulier in.

Ik wil een offerte aanvragen

Vinylsticker

Onze vinylstickers worden vanzelfsprekend gemaakt van vinylmateriaal, en bedrukt met duurzame inkt. Hierdoor zijn deze stickers water-, wind- en weerbestendig, en dus ook ideaal voor buitengebruik. De kwaliteit van de stickers is erg hoog, waardoor de kleuren er ook na jaren nog goed uit zien.

Deze krasbestendige sticker kan bovendien worden geleverd in permanente of in afneembare belijming. Vinylstickers maken wij altijd op maat voor u. U kiest uw eigen ontwerp (of laat dit door ons maken), formaat, kleuren en vorm.

Raamsticker laten maken

Raamsticker

Raamstickers zijn er in diverse soorten. Zo kunt u eentje laten maken die u aan de binnenkant van uw raam kunt plakken. De sticker is aan de buitenkant leesbaar. Daarnaast kunt u kiezen voor een raamsticker die aan beide zijden leesbaar is. Ook kunt u bij ons raamstickers krijgen met extra dekwit. Dit houdt in dat er achter de kleur een laagje wit wordt geprint.

 

Raamstickers worden veel gebruikt voor beveiligingskeurmerken, maar zijn ook ideaal voor de etalageruit van een winkel.

Industriële stickers

Industriële sticker

Onze industriële stickers zijn echte krachtpatsers met een extra sterke lijmlaag, gemaakt van High Tack-vinyl. Deze stickers zijn geschikt voor de zwaarste omstandigheden, en bestand tegen olie, water, (uv-)straling, schoonmaakmiddelen, et cetera. Industriële stickers hechten uitstekend op ondergronden die polytheen (PE) of polypropeen (PP) bevatten.

Digitaal geprinte sticker

Deze techniek wordt voornamelijk toegepast voor promostickers en kleine aantallen. Deze sticker is ook geschikt om reclameborden te maken.

Recyclebare sticker

Een milieuvriendelijke sticker? Kies dan de recyclebare sticker.

Het vinyl dat gebruikt wordt bevat geen pvc en wordt gemaakt van recyclebare materialen.

Keuringsstickers laten maken

Keuringssticker

Met een keuringssticker laat u zien dat uw gereedschap, apparaten en machines op tijd gekeurd zijn. Deze stickers worden gemaakt van vinylmateriaal en bedrukt met duurzame inkt. Hierdoor zijn deze stickers water-, wind- en weerbestendig.

Reflectieve stickers

Reflectieve sticker

Stickers voor retroreflecterende markeringen met een permanente lijmlaag.

Ultra Destructable-sticker en garantiesticker

Stickers hebben de eigenschap om te scheuren als u ze probeert los te maken. Hierdoor kunt u de sticker niet in zijn geheel verwijderen. Het materiaal van Ultra Destructable wordt daarom veel gebruikt voor security- of garantiestickers. 

Verzending & levering

Al onze producten gaan gecontroleerd en getraceerd naar de gewenste bestemming. Via het Track & Trace-systeem bent u altijd op de hoogte van een levering en kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt. En wij natuurlijk ook.