PRENT VAN DAG EN NACHT

Braille, glow-in-the-dark en tattoos print u met speciale inkt

Laat uw boodschap zien en voelen met braille-inkt. Zet uw bedrijf op de kaart of op een arm met tijdelijke inkttattoos. Laat uw prent zien in het donker met glow-in-the-dark-inkt. Zonder kleur is een wit vel papier maar een wit vel papier. Nu alvast een vraag? Vul ons contactformulier in.

Ik wil een offerte aanvragen

Uv-spotvernis glans en mat

Inkt met uv-spot zorgt voor een opvallende glans of juist een mat accent op drukwerk. Deze laag vindt u vaak op covers van magazines, maar ook op flyers en folders. Het drukwerk krijgt een prachtige glans of zandstraaleffect. Daarnaast beschermt deze laklaag het drukwerk ook nog tegen water en vuil. Het is ook toepasbaar op gelamineerd drukwerk.

Braille-inkt voor braille

Braille-inkt

Braille-inkt wordt gebruikt voor braille. Met deze inkt is het mogelijk om een dikke inktlaag te drukken met een constante dikte en zeer grote randscherpte.

Thermochromische inkt

Thermochromische inkt

Een vrijwel transparante inkt die in zonlicht transformeert naar een donkere kleur. Deze toepassing is bijzonder geschikt voor promotionele acties en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Glow-in-the-dark-inkt

Glow-in-the-dark-inkt is toe te passen op elk denkbeeldig materiaal en alle soorten papier. Hiermee geeft u een opvallend accent aan bijvoorbeeld stickers, posters of een brochure.

In het licht van de zon of binnenverlichting laadt glow-in-the-dark-inkt zich op. Zodra het licht uit gaat of als het donker wordt, straalt de inkt in het duister gedurende beperkte tijd (20-30 minuten) licht af. Wij adviseren u deze inkt op een witte of lichte ondergrond aan te brengen, zodat het waarneembare licht in het donker optimaal is.

Wet & view-inkt

Met deze inkt wordt de ondergrond zichtbaar door deze nat te maken.

Tattoo

Een originele manier om uw bedrijf, vereniging, café of festival te promoten. Deze tijdelijke tattoo is gemakkelijk aan te brengen en blijft gemiddeld 5 tot 7 dagen zitten.

Verzending & levering

Al onze producten gaan gecontroleerd en getraceerd naar de gewenste bestemming. Via het Track & Trace-systeem bent u altijd op de hoogte van een levering en kunt u zien waar uw bestelling zich bevindt. En wij natuurlijk ook.